Aktivitetsavdeling

Utvidelse

Fra september leverer aktivitetsavdelingen tilbud også til pasienter innen TSB. Bemanningen er derfor styrket, og flere dyktige medarbeidere er på plass. Økningen har gitt oss en musikkterapeut til, vi har fått en halv stilling til med fysioterapeut og det er ansatt kunst- og uttrykksterapeut.

 Vinter på Skjelfoss

Aktivitetsavdelingen på Skjelfoss Psykiatriske Senter tilpasser aktivitetstilbudet etter ønsker og innspill fra pasienter og brukere, og selvsagt etter årstid. Nå er det tilrettelagt for aking, og alle kan låne akematter og varmedresser.

Turer og utflukter er også tilpasset årstiden. Se bilder på vår Facebook side fra en ettermiddagstur til Middagsåsen Skisenter i Våler kommune, 7 km unna Skjelfoss. Link til Skjelfoss på Facebook

Musikktilbud

Vi har nå eget musikkrom på Skjelfoss som mange av våre pasienter benytter seg av. Her får de tilbud om individuelle musikktimer, samspillsgrupper, tekstskriving og lydredigering/lydmiksing. Det er stort fokus på improvisasjon og låtskriving/komponering i forbindelse med dette. Det har vært gjennomført flere konserter, og de har laget en egen Skjelfoss CD - musikk av og med pasientene.
Uttalelse fra en ung pasient: "Det er fett å kunne spille inn egne sanger, og spille sammen med de andre pasientene".